Rosacea

Rosacea is een huidaandoening. Het wordt gekenmerkt door roodheid in het gelaat, soms met ontstekingen, bultjes en puistjes. De roodheid wordt nog versterkt door kleine adertjes. Het komt vaak voor vanaf het 30e levensjaar en wordt over het algemeen gezien bij mensen met een lichte huid. In het eerste stadium zie je vaak blozende wangen, roodheid houdt heel lang aan. Zichtbare kleine haarvaatjes op de wangen en een prikkelende sensatie na bv. blootstelling aan wind of kou. Tweede stadium, er komen rode bultjes en de poriën van de huid worden beter zichtbaar. Derde stadium, er ontstaan grote bulten en dikke rode ontstekingen in de huid.

In beide gevallen is het is belangrijk dat de huid in goede conditie gebracht en gehouden wordt. Verder kun je proberen stress, teveel zonlicht, wisselende temperaturen en pikante gerechten te vermijden.

Rosacea behandeling

Hannah behandeling

In de hannah behandeling staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw  persoonlijke huidconditie en op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen wordt de behandeling samengesteld.

Hannah behandeling: 1 uur €71,50

Microdermabrasie

Microdermabrasie  is een veilige en gecontroleerde, mechanische peeling. Door middel van een zachte massage met microkristallen worden de dode huidcellen verwijderd en de doorbloeding bevorderd.

Microdermabrasie: 1 uur €83,00

Om uit iedere behandeling een optimaal resultaat te halen wordt er tevens glycolic peeling, bindweefselmassage en/of ultra geluid ingezet.