Allergische gevoelige huid

Het is mogelijk dat je van nature een gevoelige of allergische huid hebt of het kan ook zijn dat het zich in de loop van de tijd ontwikkeld. Een gevoelige huid kan zich ontwikkelen door bijvoorbeeld verkeerd cosmetica gebruik, medicijnen, hormonen, schoonmaakmiddelen, voeding en milieu invloeden.
Een gevoelige huid is een huid die sterker reageert op prikkels dan  normaal. Dat kan gepaard roodheid, irritatie, schraalheid, branderig gevoel, vlekkerigheid, schilfering en zwelling. Meestal wordt cosmetica slecht verdragen, zeker middelen met parfum en conserveringsmiddelen. Ook zon, alcohol, stress en winters weer kunnen de gevoeligheid verergeren.

Het behandelen van een gevoelige huid

Heb je een gevoelige of allergische huid dan ben je bij ons aan het goede adres. Met de hannah Clear lijn, een zuivere ecologisch en met natuurlijke grondstoffen ontwikkelde lijn producten, kunnen wij je huid weer herstellen, voeden en beschermen. Stap voor stap. Daarnaast gebruiken we Ultra Geluid om je huid direct te kalmeren.

Meestal heeft een gevoelige huid een aantal behandelingen en een goede thuisverzorging nodig. Door middel van een intake gesprek en huidmeting met de hannah Skin Analyzer, kunnen we voor een persoonlijk behandelplan opstellen, zodat je weer lekker in je vel komt te zitten.

Hannah behandeling

In de hannah behandeling staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw  persoonlijke huidconditie en op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen wordt de behandeling samengesteld.

hannah behandeling: 1 uur €71,50

Om uit iedere behandeling een optimaal resultaat te halen wordt er tevens glycolic peeling, bindweefselmassage en/of ultra geluid ingezet.