Hoe ontstaat een rokershuid?

Een slecht doorbloede (rokers) huid. Bepaalde stoffen in tabaksrook hebben een vernauwend effect op de bloedvaten in de huid. Door deze vernauwing is er een verminderde bloedtoevoer naar de huid en ontstaat er een zuurstoftekort. Hierdoor ontstaat een grauwe gelaatskleur, met vaak veel verstoppingen (mee-eters). Ook veroorzaakt de rook afbraak van collageen, zodat er vroegtijdig rimpels en plooien ontstaan. De huid voelt erg droog en hard (als perkament) aan en bij de minste of geringste aanraking zie je beschadigingen ontstaan.

Aanbevolen behandeling

Door de behandeling met glycolic (fruitzuur) peeling, Biopeeling en Microdermabrasie is het mogelijk de huid weer een frissere uitstraling te geven. Met de hannah Bindweefselmassage kunnen we proberen de huid weer wat veerkracht te geven en de aanmaak van collageen te bevorderen.

Hannah behandeling

In de hannah behandeling staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw  persoonlijke huidconditie en op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen wordt de behandeling samengesteld.

Hannah behandeling: 1 uur €71,50

Microdermabrasie

Microdermabrasie  is een veilige en gecontroleerde, mechanische peeling. Door middel van een zachte massage met microkristallen worden de dode huidcellen verwijderd en de doorbloeding bevorderd.

Microdermabrasie: 1 uur €83,00

Om uit iedere behandeling een optimaal resultaat te halen wordt er tevens glycolic peeling, bindweefselmassage en/of ultra geluid ingezet.