Hoe ontstaat acne?

Of je nu puber bent of al wat ouder, acne (ook wel puistjes of pukkels genoemd) is een vervelend en ontsierend probleem en je voelt je vaak heel onzeker.

Acne heeft heel veel verschillende oorzaken. In de pubertijd zijn het vaak de hormonen die acne veroorzaken, maar ook allergie, voeding of een bacteriële infectie kan een oorzaak zijn. Daarbij komt dat acne erg hardnekkig kan zijn. Het vergt dan ook veel tijd om dit goed aan te pakken, zowel van onze kant als van de kant van de cliënt. Heel veel werk moet thuis gebeuren. Bij deze behandeling kan alleen een duurzaam resultaat behaald worden als de behandelingen plaatsvinden in kuurverband en een goede thuisverzorging.

Acne behandeling

Hannah behandeling

In de Hannah behandeling staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw  persoonlijke huidconditie en op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen wordt de behandeling samengesteld.

Hannah behandeling: 1 uur €71,50

Microdermabrasie

Microdermabrasie  is een veilige en gecontroleerde, mechanische peeling. Door middel van een zachte massage met microkristallen worden de dode huidcellen verwijderd en de doorbloeding bevorderd. Microdermabrasie is mooi  in te zetten al kuur voor de behandeling van acne.

Microdermabrasie: 1 uur €83,00

Om uit iedere behandeling een optimaal resultaat te halen wordt er tevens glycolic peeling, bindweefselmassage en/of ultra geluid ingezet.