Wat is Neyes Brows?

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor een gezichtsuitdrukking en laten je ogen meer stralen! Neyes brows is een herstelbehandelplan om jouw wenkbrauwen weer perfect in vorm te krijgen.

Voor wie is Neyes Brows geschikt?

Voor iedereen die  niet tevreden is over de huidige vorm van de wenkbrauwen. Er wordt een herstelbehandelplan met je opgesteld om zo langzaam jouw wenkbrauwen in de gewenste vorm te brengen. Het is bij een herstelbehandeling belangrijk om de wenkbrauwen de tijd te geven om terug te groeien en zelf niet meer te epileren. Er zijn meerdere behandelingen voor nodig om de perfecte vorm te creëren.

Kan ik mijn eigen vorm kiezen?

Ja natuurlijk, je wenkbrauwen worden naar jouw persoonlijke wens gestyled. Je wenkbrauwen kunnen breed, smal, licht of juist donker, rond of hoekig worden gevormd. Er wordt gekeken naar de gezichtsvorm, samen met jou wordt de vorm bepaald, die aansluit bij je wensen. Een behandeling bestaat uit intake, reiniging, verven, opmeten, voortekenen, knippen, harsen, draadtechniek, precies werken met pincet, finishing door eventueel bijtekenen en advies.