Bindweefselmassage

Het natuurlijke verouderingsproces kunnen we niet tegen gaan. Er zijn echter
wel een aantal natuurlijke methoden om dit proces aanzienlijk te vertragen. De hannah Bindweefselmassage is een natuurlijke oplossing bij huidveroudering.
Stimulatie van de diepere bindweefsellaag remt het verouderingsproces en herstelt de huidbalans. Bovendien verbetert de doorbloeding van de huid, waardoor de werkstoffen sneller door de huid worden opgenomen en waardoor de zuurstoftoevoer wordt verhoogd. De huidconditie, het zelf herstellend vermogen van de huid verbeterd, er vindt verjonging van de huidstructuur laats, het bindweefsel verstevigd. De bindweefselmassage wordt op twee manieren uitgevoerd te weten in kuurverband en in onderhoud. Met kuren ligt de frequentie behandeling hoger dan eens in de 6 tot 8 weken. Door het opstellen van een behandelplan wordt het gezamenlijke doel voor huidverbetering vastgelegd.

Een kuur met bindweefselmassage heeft het meeste effect in combinatie met de
producten van hannah en zijn op die manier aan elkaar verbonden.
Eerst wordt bepaald welke producten de client nodig heeft. Er wordt hiermee
gestart, twee weken voor aanvang van de kuur in combinatie met een behandeling.Dit met als doel, de huidconditie al enigszins te verbeteren. Hierna start de kuur, de duur en frequentie is afhankelijk van de huidconditie. Voor het starten van een kuur wordt een vrijblijvende offerte opgesteld, deze bevat de prijs van kuur, productenadvies, hoe deze te gebruiken en de behandeldata.